آکس چوب

مرجع تخصصی کابینت

آکس چوب

مرجع تخصصی کابینت

کاشت گیاهان خوراکی در آشپزخانه ؛ گیاهان در هر قسمتی از خانه که باشند، زیبایی را میهمان همان فضا خواهند کرد حتی اگر در آشپزخانه باشند. آشپزخانه و کابینت های آن را به قلب و روح خانه، تعبیر کرده‌اند که نبض خانه در آن جریان دارد، بنابراین می‌توان با حضور گیاهان، زیبایی بیشتری در آشپزخانه به وجود آورد. خصوصا آنکه امروزه استفاده از گیاهان آپارتمانی در آشپزخانه به ویژه کاشت انواع سبزیجات در گلدان‌های کوچک بسیار متداول شده است و باعث می‌شود علاوه بر زیبایی، از عطر سبزی تازه در غذایتان نیز استفاده کنید. در این محتوا از وب‌سایت آکس چوب قصد داریم فوائد کاشت و استفاده از گیاهان خوراکی در آشپزخانه را برای شما شرح دهیم و همچنین به معرفی چند گیاه خوراکی که قابل نگهداری در گلدان و در آشپزخانه هستند، بپردازیم. از شما دعوت می‌کنیم تا پایان همراه این مقاله باشید:

فوائد استفاده از سبزی‌‌ ارگانیک و کاشت گیاهان  در آشپزخانه

  • گیاهان باعث زیباتر شدن آشپزخانه می‌شوند.
  • گیاهان و سبزی‌های خانگی که در آشپزخانه پرورش داده می‌شوند، کاملا ارگانیک هستند و در پروسه‌ی رشد آن‌ها از کودهای شیمیایی استفاده نشده است، بنابراین سالم هستند و به سلامتی شما کمک می‌کنند.
  • سبزی‌های خانگی تمیز و بهداشتی هستند و نیاز نیست آن‌ها را با مواد شیمیایی و گندزدا ضدعفونی کنید.
  • استفاده از سبزی‌های تازه در کنار غذا و سالاد هر چند که مختصر و کم باشند، یکی دیگر از فوائد کاشت سبزی و گیاهان در آشپزخانه و گلدان‌های کوچک است.
  • فضای آشپزخانه با وجود گیاهان، رمانتیک و صمیمی‌تر شده و احساس طراوت بیشتری در آشپزخانه جریان می‌یابد.
  • گیاهان خاصیت تصفیه‌ کنندگی هوا دارند و هوای آشپزخانه را تصفیه و تمیز می‌کنند.
  • اگر از انواع گیاهان خوراکی در آشپزخانه استفاده کنید، می‌توانید از برگ‌های آن‌ها برای آشپزی نیز استفاده کنید و بدون ‌شک، وجود چند برگ تازه سبزی که خودتان کاشته‌اید و محصول آشپزخانه‌ی خودتان است، عطر و طعم بسیار تازه و خوشمزه‌ای به غذایتان خواهد بخشید.
  • امروزه استفاده از گیاهان مناسب آشپزخانه بسیار مناسب و ترند سال است، بنابراین با گذاشتن چند گلدان گیاه در آشپزخانه، علاوه بر زیبایی، منطبق بر مد روز عمل کرده‌اید.
  • گیاهان بوی غذا و مواد سرخ‌کردنی را از آشپزخانه‌ی شما می‌زدایند و عطر مطبوع خود را در فضای آشپزخانه پخش می‌کنند.
  • نگهداری از گیاهان لذت‌بخش است و شما را حین آشپزی سر ذوق می‌آورد.

 

انواع گیاهان خوراکی در آشپزخانه

  • رزماری

یکی از بهترین گیاهان خوراکی در آشپزخانه که نگهداری آن نیز چندان کار دشواری نیست، رزماری است. این گیاه طعم خوب و خوشمزه‌ای دارد و چند برگ کوچک آن، می‌تواند مانند یک ادویه‌ی خوش‌عطر و لذیذ، غذایتان را خوشمزه کند. رزماری در اکثر غذاها، انواع سوپ‌ها، مرغ و بسیاری خوراک‌ها کاربرد دارد و تنها کافی‌ است چند برگ کوچک و تازه از آن بکنید و درون غذایتان بیندازید و حتی در صورتی که کمی حوصله به خرج دهید می‌توانید رزماری‌های کاشته شده‌تان را پس از چیدن، خشک کنید.

رزماری به نور کافی نیاز دارد و بهتر است پشت پنجره بماند. رزماری شرایط خشک را می‌پسندد با این وجود نباید بگذارید خاکش کامل خشک شود. این گیاه را باید در فواصل منظم و قبل از آنکه خاک آن کاملا خشک شود، آبیاری کنید.

 

برای خواندن ادامه مقااله به لینک زیر مراجعه کنید

https://auxwood.com/blog/vegtable-in-kitchen/

  • آکس چوب

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی